BAS АГРО. Модуль Управління харчовим виробництвом

Технологічні переваги

Типові можливості "BAS КУП"

Створення блок-схем технологічного процесу

Мінімізація змін алгоритмів "BAS КУП"

Можливості програмного забезпечення

Додаток до типових можливостей

    icon
    ведення номенклатурного довідника, з відображенням інформації щодо товарів, матеріалів, напівфабрикатів, страв
    icon
    можливість врахувати "плаваючий" відсоток холодної обробки інгредієнта залежно від сезону
    icon
    ведення списку рецептур, складання калькуляцій


    icon
    використання кількох рецептур напівфабрикатів та страв
    icon
    ведення списку взаємозамінних продуктів
    icon
    планування меню з автоматичним формуванням "Замовлення матеріалів у виробництво"
    icon
    відкритий формат обміну даними

Можливості програмного забезпечення

Додаток до типових можливостей

    icon
    ведення номенклатурного довідника, з відображенням інформації щодо товарів, матеріалів, напівфабрикатів, страв
    icon
    можливість врахувати "плаваючий" відсоток холодної обробки інгредієнта залежно від сезону
    icon
    ведення списку рецептур, складання калькуляцій
    icon
    використання кількох рецептур напівфабрикатів та страв
    icon
    ведення списку взаємозамінних продуктів
    icon
    планування меню з автоматичним формуванням "Замовлення матеріалів у виробництво"
    icon
    відкритий формат обміну даними

Обрали програму? Замовляйте!

Документи і звіти

    icon
    звіт про роздрібні продажі
    icon
    випуск із роздрібною реалізацією
    icon
    випуск страв з переміщенням
    icon
    аналітична звітність для оцінки показників діяльності


    icon
    галузева звітність та галузеві друковані форми
    icon
    використання підсистеми HACCP
    icon
    ведення бракеражного журналу
    icon
    зазначення критичних контрольних точок за технологічними операціями

Документи і звіти

    icon
    звіт про роздрібні продажі
    icon
    випуск із роздрібною реалізацією
    icon
    випуск страв з переміщенням
    icon
    аналітична звітність для оцінки показників діяльності
    icon
    галузева звітність та галузеві друковані формиті
    icon
    використання підсистеми HACCP
    icon
    ведення бракеражного журналу
    icon
    зазначення критичних контрольних точок за технологічними операціями
Made with